?>

  "Nove tehnologije" - treća besplatna radionica izrade BIM modela

  U sklopu Centra za praćenje karijera pokrenuta je aktivnost promoviranja "novih tehnologija" namijenjena članovima Udruge, ali i sadašnjim studentima, kako bi ovladali novim znanjima i bili što konkurentniji na tržištu rada. U sklopu ove aktivnosti, a u suradnji s tvrtkom Baldini d.o.o., pozivamo vas na treću po redu besplatnu radionicu izrade 3D BIM modela. Radionicu će održati predstavnik Nemetscheka Gianmarco Ćurčić Baldini, 14. lipnja 2016. godine od 14:00 u učionici KU2 na Građevinskom fakultetu u Zagrebu (Kačićeva 26).

  Pročitaj više...

  Planinarska šetnja po Medvednici

  Dragi članovi i oni koji će to tek postati,

  pozivamo vas na otvaranje izletničke sezone Planinarske sekcije udruge AMCA-FA izletom koji će se održati u nedjelju 5. lipnja 2016. godine na Medvednici (plan je prošetati se od kraja Zelene magistrale do Kamenih svata i zatim nazad preko Glavice).

  Pročitaj više...

  Alumni večer: Predavanje "Zeleni krovovi"

  Pozivamo vas na prvu ovogodišnju Alumni večer, uz predavanje "Zeleni krovovi". Gost večeri, projektant i izvođač zelenih krovova Zoran Ručević u izlaganju, a potom i u diskusiji, pokušat će odgovoriti na niz aktualnih pitanja vezanih za ostvarenje zelenih krovova. Kao relevantan ekspert, predstavit će tehničku, ekonomsku i društvenu dobrobit ozelenjivanja novih i postojećih krovnih površina te će ukazati na interdisciplinarnu prirodu hortikulturnih krovnih sustava.

  Pročitaj više...

  Stručni posjet aerodromu

  Dragi alumni,
  u četvrtak 11.02.2016., u organizaciji udruge AMCA-FA i uz potporu dekana Građevinskog fakulteta prof.dr.sc. Nevena Kuspilića, obavljen je stručni posjet gradilištu novog terminala zračne luke Zagreb. Domaćin, glavni izvođač Bouygues Construction ugostio je dvadeset i četiri alumna te prikazao tehničke zanimljivosti ovog velikog objekta. U sklopu posjeta, predstavnik poduzeća Bouygues Construction, alumnus dipl.ing.građ. Marko Glavočević informirao je naše članove o izazovima na koje je izvođač naišao pri gradnji, kao i impresivnim tehničkim karakteristikama zgrade. Ovim putem AMCA-FA čestita izvođaču na uspjehu pri gradnji ovog regionalno važnog objekta prometne infrastrukture te zahvaljuje na gostoprimstvu. Fotografije snimljene tijekom posjeta možete vidjeti u galeriji.

  Obavijest o sljedećem stručnom posjetu bit će dostavljena e-mailom svim članovima.

  Pročitaj više...

Sve novosti